Balanç Primavera 2015


Benvolgudes persones humanes : no sé si ho sabeu però ja ha arribat la primavera, també, a l’hort.  Caldria doncs fer un petit balanç de les aventures que hem viscut aquest passat hivern.

En primer lloc, donar les gràcies a totes les visites que, d’una manera o altra, ens han aportat molt coneixement nou i més il·lusió per a continuar treballant. També dir adéu oficialmentIMAG1230 a amics que ens han deixat i ara fan altres tasques, no menys importants com en Josep Manuel que està a l’Harmonia i al banc d’aliments, al Daniel que ara no recordo per on para però que un ocellet m’ha dit que ja ha parat, al Daniel que és a Etiòpia amb metges sense Fronteres i esperem torni ben aviat, la Margot que està amb nosaltres però aviat tornarà al seu país d’origen…. I sobre tot, sobre tot, a les nostresIMAG1218 amigues les abelles, els borinots, els bitxos varis que ens ajuden amb la polinització.

IMAG1243

Hem tingut l’ajut de la LLum i el Pollastre que ens han podat el material podable, la d’en Ferran , també. A vegades la d’en Jaume i la de la Gràcia.

Hem aconseguit parar les presses per la collita d’en Quim i la Cristina i així hem obtingut aliments més grossos.

calçots

Hem fet un taller de sabó per a tenir-ne per a les

festes de primavera 2015.

IMAG1215IMAG1246

Hem descobert bitxos nous : papallona de la fava que, mira-te-la bé, és clavadeta a la flor de la fava…

IMAG1239

I en segon lloc, dir-vos que ha estat un hivern dur pel fred i el vent que ens ha tombat vàries vegades els “invents” de l’hort, ens ha partit un senyor arbre, ens hem passat pel forro vàries assemblees, com sempre, però això sí, sense cap mala intenció.

Així és que , balanç fet, recordar a qui ens està llegint que ens reunim, discutim, recolzem, riem, plorem i sobretot, sobretot, sobretot, estimem el nostre petit racó de món.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s