Les Nòmades


El passat dijous vam poder gaudir d’una altra visita a l’hort comunitari “Aquí me planto”. Els infants estaven il·lusionats per tornar a l’hort. Veuríem com havien crescut les plantes que setmanes enrere havien plantat.

hort4

Allà ens esperava el Miquel per acollir-nos i acompanyar-nos durant el matí. Ens va ensenyar tot el que ha crescut a les diferents parcel·les, ens va ajudar amb les diferents tasques que requeria la nostra part i ens va donar consells sobre com plantar el que havíem portat.

hort2

Vam veure com havien crescut les carabasseres, les mongeteres i la carbassonera. Fixant-nos amb les fulles i les flors que tenien, descobrírem (a part d’alguns animalons) que alguns carabassons i mongetes ja havien sortit. Per tant, ens vam emportar la nostra primera collita!

També plantàrem una maduixera, llavors de rave i 4 planters de tomaqueres. La nostra parcel·la cada vegada es va fent més gran. Després de plantar, vam agafar les regadores que hi havia a l’hort i regàrem amb molt entusiasme!

hort1

Els nens i les nenes, amb molta curiositat, anaren descobrint les diferents parts de l’hort, demanaven i compartien allò que els hi cridava l’atenció i s’explicaven uns als altres allò que ja sabien sobre el que anaven veient, per exemple, quines plantes de les que hi havia allà tenien a casa. També, escoltaren amb atenció allò que el Miquel els hi explicava i un grupet d’infants va fer amb ell una exploració amb més detall.

Després d’una animada activitat, descansàrem davall l’ombra que donava la parra. Vam aprofitar per beure una mica d’aigua i per fer-nos una foto de grup.

hort3La tornada a l’Escoleta va ser molt entretinguda. Cada racó del carrer pot ser una sorpresa i un espai per descobrir i compartir històries, sobretot si ens trobem amb una botiga amb joguines, llaminadures i gelats. Durant el tram final, l’alegria augmentà encara més, després de la sortida, teníem ganes de tornar i de dinar!

Una vegada més gràcies a les persones d’Aquí me planto per la vostra acollida.

Fins la propera!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s